zaterdag 16 januari 2016

"Kom in beweging!"

We zijn nog steeds bezig met de actie "Kom in beweging!" We hebben verschillende fondsen aangeschreven en een aantal hebben ook al positief gereageerd en een bedrag gestort. Andere organisaties geven (gebruikte) kinderhulpmiddelen. Wat dat betreft  loopt de actie redelijk goed.

Wat vorige keer al een probleem was, blijkt nu nog een groter probleem te zijn; een persoon of een organisatie (NGO) te vinden die de materialen in de haven van Karachi in ontvangst kan nemen (kan inklaren). 

Dus wanneer iemand een tip heeft, we horen het graag!! Misschien hebben jullie contacten in Pakistan? Zouden jullie ons kunnen helpen aan adressen van organisaties of personen die in staat zijn om garant te staan. Op het moment dat de materialen vrijgekomen zijn dan kunnen de projecten zelf heel goed zorgdragen dat de materialen op de plek van bestemming aan komen. Vorige keer ging dat allemaal zonder problemen en in een rap tempo. 

Hopelijk kan iemand ons helpen zodat misschien dit meisje in het najaar in een rolstoel kan zitten die meer haar maat is!