zondag 20 januari 2013

Garden Kitchen training op Gosha-E-Affiat

Op Gosha-E-Affiat zijn ze het jaar goed begonnen!
Op 1 januari hebben ze een "GardenKitchentraining" georganiseerd. Aan het einde van deze training hebben ze ouders van de kinderen die het centrum bezoeken en de belangstellende uit de directe omgeving de zaden mee naar huis gegeven om thuis groente te kunnen verbouwen. Deze bijeenkomst heeft ook aardig wat geld opgebracht; een deel van het geld willen ze gebruiken voor de aanschaf van laptops.

Voorafgaand aan de GardenKitchentraining hebben ze een bijeenkomst georganiseerd voor de ouders van de kinderen die het centrum bezoeken maar ook voor de mensen uit de directe omgeving.

Door deze beide bijeenkomsten  hebben ze verschillende dingen bereikt; ouders hebben informatie gekregen over wat er op het centrum gebeurt. Ze hebben ook de buurt betrokken bij het reilen en zeilen van het centrum en informatie kunnen geven over wat een kind met een beperking is, welke mogelijkheden deze kinderen ook hebben en wat dit voor de ouders betekent. En er is door sponsors e.d. geld binnengekomen. Een super initiatief!