dinsdag 8 augustus 2017

stand van zaken


Het laatste bericht op deze blog dateert van december 2016, een half jaar geleden! Daardoor lijkt het alsof er niets meer gebeurt, niks is minder waar!

Afgelopen februari is Karin nog een aantal weken in Pakistan, in de Punjab geweest. Ze was daar op uitnodiging van de directeur van Umeed Gah, Multan. Umeed Gah bestond 25 jaar en dus alle reden voor een feestje!


Bijschrift toevoegen
Ntuaurlijk is ze ook nog naar Sada E Umeed in Khanewal geweest
Actie; kom in beweging!

We zijn een hele tijd bezig geweest om kinderhulpmiddelen te verzamelen met als doel dit te zenden naar de projecten in Pakistan. We hadden inmiddels ook al wel een container vol maar het lukte ons maar niet om de benodigde papieren in Pakistan voor me kaar te krijgen. We hebben heel veel mensen, zowel in Pakistan als hier in Nederland om advies gevraagd maar het lukte maar niet. Om deze reden hebben we in het begin van dit jaar besloten om een ander goed doel hiervoor te zoeken, uiteindelijk zijn de hulpmiddelen naar Oost Europa gegaan, naar een revalidatiecentrum waar ze ook heel blij waren met onze spullen.

Shan Academy

De school is nog steeds met de verbouwing bezig. Het gaat langzaam maar gelukkig houden ze de moed er in.  Het wordt vast heel mooi! Maar helaas nog geen foto's van het nieuwe gebouw, daarom dan maar de kinderen van de school!