dinsdag 5 juni 2012

laatste nieuws

Ons laatste bericht is van februari, een hele tijd terug! Het lijkt alsof er niks gebeurd is in al die maanden, maar het tegendeel is waar!

We hebben een Pakistan-avond mee georganiseerd met de kerk Lippenhuizen/Langezwaag. Een avond met samen lekker Pakistaans eten (zelf gekookt!), Karin en ik mochten vertellen over onze avonturen in Pakistan en over de verschillende kinderrevalidatieprojecten. Aan het einde van de avond kregen we een fikse financiĆ«le bijdrage voor de aanschaf van een bus voor de school. Iedereen nogmaals bedankt!!

Zondagavond hoorden we dat de container met spelmaterialen eindelijk geleegd mocht worden! De container stond al 6 maanden ergens in de haven van Karachi maar mocht het land niet in. Er moest eerst heel veel formaliteiten geregeld en ook nog het een en ander worden betaald . We dachten dat we alles goed geregeld hadden maar ja als regels zo maar veranderen ....! Maar de spelmaterialen zijn nu dus op de verschillende centra  aangekomen, een pak van ons hart!! Zodra er foto's zijn zetten we ze op deze site.

We willen iedereen die ons geholpen heeft, op welke manier dan ook, heel erg bedanken voor alle support!!

En nu ben ik vanavond gebeld door de kerkeraad van Langezwaag dat ze Special Kids Pakistan financieel willen ondersteunen! Komt de bus voor de school er nog eerder dan we gedacht/gehoopt hebben! Yes!!